Villa Kåbdalis – ett modernt fritidshus

februari 2nd, 2017 by admin

Sportstuga i grått

Villa Kåbdalis är en modern sportstuga med hög standard. Fasaden är behandlad med tjärvitiol från Auson och kommer med tiden att få en vacker, silvergrå kulör.
Bild lånad från Villa Varm.

Visningshus i Kåbdalis

I den lilla skidorten Kåbdalis, Norrbotten håller vi på att bygga ett visningshus från Villa Varm. Huset byggs som ett fritidshus men med full villastandard. Hela tanken med huset är att det ska fungera med plats för många gäster. Ett fantastiskt roligt projekt tycker jag som fått äran att inreda och färgsätta!

Moodboard Villa Kåbdalis

En mysig och ombonad känsla med närheten till den norrbottniska skogen vill jag förmedla i Villa Kåbdalis. Mörkbrunt trägolv, granitklinker från Bricmate i Swedish Green och Statuario Honed, koppardetaljer och murriga textilier.
Bild: Helena Sundström, Inredningsblogg Villa Varm.

Bottenvåning_Villa_Kåbdalis-2

Här är planlösningen på Villa Kåbdalis. En trevlig detalj är den höga takhöjden över matplatsen. Tvättstugan har plats för bra möjligheter till torkning av blöta skidkläder. I garaget ger plats för snöskotrar, fyrhjulingar eller slalomutrustning.
Bild: Villa Varm AB.

Övervåning_Villa_Kåbdalis-2

Övervåningens planlösning. Sovrummen är väl tilltagna och kommer att inredas både med familjesängar och en vanlig säng. Alla soffor kommer att var bäddbara, allt för att få plats med många gäster. Vardagsrummet uppe har kontakt med matplatsen nere, tack vare öppningen.
Bild: Villa Varm AB.

Visningsexemplar / samarbete

Jobbar du med någon produkt som du tror skulle passa bra i vårt visningshus? Kontakta mig på helena@villavarm.se

Posted in Golv och mattor, Inspiration, Planlösningar, Uncategorized, Villa Kåbdalis

2 Responses

  1. Inredningsblogg Villa Varm » Blog Archive » Byggbilder från husbygget i Kåbdalis

    […] byggs i två plan och har ett inbyggt garage. Här hittar du planritningar och mer information om Villa Kåbdalis. Huset kommer från hustillverkaren Villa […]

  2. Inredningsblogg Villa Varm » Blog Archive » Fokus på mys och värme i sportstugan

    […] som redan följer mig vet nog att vi håller på att bygga en sportstuga – Villa Kåbdalis. Just nu håller jag på med inredningen och nu är allt spikat till vardagsrummet. Som kommer att […]

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.