Roligare nätshopping med MyBonus

februari 13th, 2018 by admin

My bonus Cashback

Få återbäring på det du handlar på nätet! Via MyBonus fick jag 75 kr tillbaka då jag handlade detta från Lyko.
Bild: Helena Sundström, Inredningsblogg Villa Varm

Cashback – pengar tillbaka från MyBonus

Att handla på nätet blir bara vanligare och portaler som ger återbäring direkt in på ditt konto ser man också på webben. Jag har testat MyBonus och passade på att handla hem hårvårdsprodukter då Lyko hade kampanj på Kerastase och sparade hela 399 kr! 324 kr i rabatt och 75 kr i återbäring.

Testa du också, i samarbete med MyBonus får du 50 kr i extra bonus då du handlar första gången. Använd koden ”HELENA50”, det kostar inget att vara medlem och använder du Instagram så följ @mybonussweden så missar du inga kampanjer.

Det är viktigt att du går via MyBonus och att du loggar in på ditt konto innan du klickar dig vidare till butiken som du ska handla i, annars registreras inte din bonus. Tänk också på att det kan ta upp till 90 dagar innan din bonus betalas ut. Nätbutikerna ska hinna hantera och återbetala om du gör en retur. Minsta beloppet som betalas ut är 100 kr, men det är ju bara att spara det på kontot. Pengarna sätts in på det bankkonto som du angett i din profil.

Happy shopping!

Posted in Köptips, Uncategorized

One Response

  1. Inredningsblogg Villa Varm » Blog Archive » Pläd från Odd Molly

    […] Så nöjd över mitt köp hos Odd Molly Home. Fyndade denna fina ullpläd på rean. Genom att handla den via MyBonus fick jag 120 kr tillbaka på mitt konto! Jag har tidigare tipsat om cashback-sidan MyBonus, det kostar inget att vara med och går du via deras sida och är inloggad på ditt konto får du bonus på ditt nätköp. I samarbete med dem så får du 50 kr direkt insatt som bonus. Använd koden ”HELENA50” då du blir medlem. Här har jag skrivit mer om hur det går till. […]

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.